fbpx
Gråbrunt, släta luckor, handtagslöst, ek, takfläkt

Moderna Kök

Djärvt & elegant. Moderna kök från Lidhults

Moderna kök med stora möjligheter

 

Att bygga ditt nya kök kantas av väldigt många val. Vi hjälper dig att göra rätt val på vägen till ditt drömkök. In i minsta detalj.

Varje skåp har en massiv front som gör köken både snygga och hållbara. Alltid med en kvalitet och en känsla som vi på Lidhults är stolta över. Låt dig inspireras av några exempel på våra gedigna kök.

Hur ser moderna kök ut?

 

Är köket modernt eller klassiskt? Moderna kök kan göras på många olika sätt. Exempelvis helt släta utanpåliggande luckor i massivt trä, så som ”Fjällen 048” eller kanske som ”Femmen 018” med högblanka luckor. Modernt kök kan också vara med släta innanförliggande luckor som ”Fjällen 019” eller ”Frillen 017” som har en klassisk ramlucka, men köksö ytbehandlat i en rosa kulör.

Är retrokök ett modernt kök?

 

Varje skåp vi tillverkar har alltid en massiv front på stommen som gör köken båda snygga och hållbara. Alltid med en kvalitet och en känsla som vi på Lidhults är stolta över.

Är ett retrokök ett klassiskt eller modernt kök? Det beror säkert på vem man frågar.
Denna massiva front som sitter på stommen kan ytbehandlas i en annan färg eller lack om man önskar det, och luckan i en annan, precis som ett modernt retro kök.
Att tillverka ditt moderna kök kantas av väldigt många val. Vi hjälper dig att göra rätt val på vägen till ditt drömkök, in i minsta detalj.

Låt dig inspireras av några exempel på våra gedigna kök ock kontakta någon av våra återförsäljare som hjälper er med ert moderna kök.

✉️
close slider